ΜΑΛΟΥ – Ώρες Αιχμής // Νέο Single με VIDEO CLIP & ΑΛΜΠΟΥΜ με την υπογραφή των πιο διάσημων τραγουδιστών/τραγουδοποιών της Ελλάδας!

0


Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Stan, Ηλίας Καμπακάκης, Μελίνα Μακρή: μερικοί από τους πιο διάσημους τραγουδοποιούς/τραγουδιστές της Ελλάδας εμπιστεύονται τα τραγούδια τους στο κορίτσι-φαινόμενο του YouTube για το ντεμπούτο-άλμπουμ της!

Δείτε το ομότιτλο video clip που συνοδεύει την κυκλοφορία!

Έφτασε η ώρα για το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο-άλμπουμ από το κορίτσι-φαινόμενο του ελληνικού YouTube, τη τραγουδίστρια που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συγκεντρώνοντας πολλά εκατομμύρια views στα προηγούμενα τραγούδια της, κερδίζοντας μαζί και την αγάπη όλης της Ελλάδας!

Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το άλμπουμ «ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ» είναι γεμάτο τραγούδια γραμμένα από διάσημους συναδέλφους της Μαλού (Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Ηλίας Καμπακάκης, Stan, Μελίνα Μακρή), πετυχημένα και ηχηρά ονόματα του τραγουδιού, που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο ταλέντο και στη φωνή της!

Περιέχει, όμως, και δύο πολύ προσωπικά τραγούδια, γραμμένα από την ίδια τη Μαλού, το ένα μάλιστα από τα οποία, το ομότιτλο του άλμπουμ νέο single «Ώρες Αιχμής» συνοδεύεται από ένα γεμάτο ενέργεια video clip σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη και επιμέλεια Μιχάλη Παπανικολάου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO CLIP¨

Στο άλμπουμ «ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ» που περιέχει συνολικά 14 τραγούδια, δεν θα βρει κανείς μόνο τα προηγούμενα mega hit-single «Τους Είπες Πως», «Μια Φορά Στο Τόσο», «Ώρα Να Γυρίσεις», «Άτακτο Παιδί», «Ποια Ζωή», αλλά και 8 ολοκαίνουργια κομμάτια!

The post ΜΑΛΟΥ – Ώρες Αιχμής // Νέο Single με VIDEO CLIP & ΑΛΜΠΟΥΜ με την υπογραφή των πιο διάσημων τραγουδιστών/τραγουδοποιών της Ελλάδας! appeared first on Star FM 88.8 The No 1 Hit Music Radio.

Share.

About Author

Comments are closed.